вівторок, 23 червня 2015 р.

мої професії

Кухар. Кулінар борошняних виробів.


Спеціальність "Кулінар борошняних виробів. Кухар"
Загальна характеристика професії
Кваліфікований робітник по виготовленню на підприємствах громадського харчування різноманітних страв та кулінарних борошняних виробів.
Організація та умови праці
Кухар-кондитер працює на підприємствах громадського харчування кафе, їдальнях, ресторанах, кондитерських цехах: готує страви та кулінарні вироби, напівфабрикати, володіє процесами випічки борошняних виробів в печах різних систем.
Професійно-кваліфікаційні вимоги
   Знає рецептури, технологію виготовлення, вимоги до якості, правила роздачі, терміни і умови зберігання страв.
  Володіє прийомами, способами та послідовністю обробки продуктів.
   Вміє правильно експлуатувати технологічне обладнання, інструмент, види посуду.
Знає санітарні правила, норми охорони праці.
Психологічні вимоги
  Професія потребує охайності, спостережності та уважності, доброго сприйняття смаку, запаху, кольорів. Необхідні знання з хімії, біології, математики, фізики.


2 коментарі:

  1. NBA week 7 best bets against the spread - THAKE 온카지노 온카지노 온라인카지노 온라인카지노 230Rampart Casino | Thauberbet Casino

    ВідповістиВидалити
  2. Borgata Hotel Casino & Spa - Hendon Mobhub
    Borgata 과천 출장마사지 Hotel Casino & 포항 출장마사지 Spa has 인천광역 출장샵 over 392 luxurious hotel rooms. Each is 남양주 출장샵 equipped with 광주 출장안마 an on-site casino and a 24/7 customer service.

    ВідповістиВидалити